+385 (0)1 5602 600 | +385 (0)91 188 2015 | +385 (0)91 188 2016

Beč

(0)
već od/po osobi 289.00 kn
 • Jednodnevni izleti
 • Autobusom

Opis

Termin polaska: 22.09.2018.

 • Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 6:00 sati. Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Beč i panoramski razgled grada autobusom: Ring – Opera – Gradska vijećnica – Trg Marije Terezije – Parlament – Karlov trg – katedrala sv. Stjepana – Hofburg – Hundertwasserhaus. Šetnja do katedrale sv. Stjepana. Slobodno vrijeme za ručak, kavu i kolač u jednoj od čuvenih bečkih kavana, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse ili posjete muzejima i izložbama (Museumquartier, Carska riznica, dvorac Schoenbrunn, Muzej carice Sissy, Leopold muzej, bogata zbirka Kunsthistorisches muzeja, zanimljive izložbe itd.) . Polazak iz Beča u 19 sati.  Putovanje kroz Austriju uz zaustavljanje putem te dolazak u Zagreb poslije ponoći.

Informacije o uvjetima otkaza putovanja

Otkazivanje putovanja od strane putnika

Ukoliko putnik otkaže uplaćeni aranžman, TEANI DREAMS TRAVEL od ukupne cijene aranžmana zadržava (ako u programu nije navedeno drugačije):

Europska putovanja, odmori, izleti, skijanja

 • do 30 dana prije polaska 10% cijene aranžmana, a najmanje 100kn
 • 29-22 dana prije polaska 30% cijene aranžmana
 • 21-15 dana prije polaska 40% cijene aranžmana
 • 14-8 dana prije polaska 80% cijene aranžmana
 • 7-0 dana prije polaska i nakon polaska 100%

 Otkazivanje putovanja od strane agencije: 

Ukoliko dođe do otkaza putovanja od strane agencije, Turistička agencija Teani Dreams Travel je klijentima dužna izvršiti potpuni povrat uplaćenih sredstava za otkazano putovanje.

Ukoliko 21 dan prije polaska na put putnik nije uplatio ostatak iznosa ili osigurao neospornu naplatu aranžmana TEANI DREAMS TRAVEL smatra da je putnik odustao od rezervacije, bez mogućnosti povrata uplaćene akontacije za putovanje.

 

Cijena uključuje:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase, pratitelja tijekom putovanja, organizaciju putovanja i troškove jamčevine

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje, troškove osobne potrošnje
Mogućnosti plaćanja:

• Netbanking internet bankarstvo, opća uplatnica

IBAN: HR87 24840081135000342
SWIFT: RZBHHR2X
POZIV NA BROJ: 95287574362
Svrha plaćanja: Beč

Beč je glavni i najveći grad Austrije, i jedna od devet austrijskih saveznih zemalja.Grad leži na obalama Dunava, 40 km od granice sa Slovačkom i slovačkog glavnog grada Bratislave. Ima oko 1,6 milijuna stanovnika (petina stanovništva Austrije). Simbol Beča je katedrala sv. Stjepana, sjedište bečkog nadbiskupa. Administrativno je podijeljen na 23 okruga (njem. Bezirk). Sjedište je nekoliko međunarodnih organizacija: OPEC-a (Organizacije zemalja izvoznica nafte), IAEA (Međunarodne agencije za atomsku energiju) i UNIDO-a (Organizacije za industrijski razvoj Ujedinjenih naroda). Beč je u svjetskim razmjerima odavno postao i omiljeno turističko odredište, ponajviše zahvaljujući mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima iz doba Austro-Ugarske monarhije, raznolikoj kulturnoj ponudi i naslovu glazbene prijestolnice u kojoj su između ostalih živjeli i stvarali poznati glazbenici kao što su Beethoven ili Mozart. U gradskom središtu (Innenstadt) nalazi se veličanstvena katedrala sv. Stjepana te brojni spomenici uvršteni na listu svjetske kulturne baštine. U neposrednoj blizini su i Bečka državna opera (Wiener Staatsoper), ulica Kärntner Straße – najfrekventnija pješačka zona Austrije, poznati hoteli, kavane i slastičarnice kao i znameniti Ring – ulica Ringstraße, koja kao prsten okružuje središte grada. Od 1980. godine u Beču se razvila živahna i raznovrsna noćna scena s ugostiteljskim četvrtima, umjetničkim galerijama, noćnim klubovima, jazz barovima i priredbama svake vrste.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.


Recenzije

Ostavite komentar
0 Recenzija
 • Pozicija
 • Turistički vodič
 • Cijena
 • Kvaliteta